Vikend lepih priča u bioskopu Vilin Grad - 22. i 23. februar

VIKEND LEPIH PRIČA

U bioskopu Vilin Grad 22. i 23. februara održaće se "Vikend lepih priča", povodom početka prikazivanja filma "Zov divljine" i jedne prelepe priče o psu Baku.

Dođite da zajedno pogledamo film i možda baš vi osvojite putovanje na Staru planiniHotel STARA PLANINA za vašu porodicu i njenog posebnog člana - vašeg psa.

 Caffe Eagle je za srećne pripremio poklon vaučere. Tokom vikenda imamo poseban program za mališane, a za to će se posebno pobrinuti naši prijatelji iz Škola Da Vinči. Očekuje nas dobro druženje i zabava, dođite da zajedno crtamo i vajamo!

O filmu:

Od studija 20th Century Fox stiže priča zasnovana na istoimenom romanu Zov divljine u kojoj upoznajemo Baka, psa velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz svog doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske u vreme Zlatne groznice s kraja 19 veka. Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda.

ZOV DIVLJINE koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.

REZERVACIJE