Veče trilera uz premijeru filma "The Doorman"

VEČE TRILERA U BIOSKOPU VILIN GRAD!

Na velika bioskopska platna stiže nam najnoviji akcioni triler „THE DOORMAN" – u kom glavne uloge tumače ŽAN RENO i RUBI ROUS.
 I tom prilikom vaš bioskop organizuje nezaboravno VEČE TRILERA, kao i poklon za svakog posetioca.

Glumački par Žan Reno i Rubi Rous, našli su se u najnovijem akcionom trileru japanskog reditelja Rjuheja Kitamura, koji ćemo imati prilike da pogledamo u bioskopu Vilin Grad ovog četvrtka sa početkom u 20 časova.

Film prati život jedne devojke, dobro istreniranog vojnika koja će se naći na putu bande lopova, čiji je predvodnik, ni manje ni više do legendarni francuski glumac Žan Reno.
Po povrtaku iz borbe, Ali (Rubi Rous) počinje da radi kao portir u zgradi u Njujorku, gde se sprijatelji sa jednom porodicom. Njenu novu, trivijalnu svakodnevicu, narušiće lopovi koji su odlučili da napadnu tu porodicu, ne bi li pronašli jednu umetničku dragocenost sakrivenu u njihovom stanu. Devojka Ali je jedina osoba koja ih u tome može sprečiti.

U ulozi negativnog protagoniste Viktora našao se Žan Reno, a za lik koji tumači kaže da je u pitanju čovek koji želi da ostvari svoj san, ali naravno, ne ide pravim, onim težim putem, do ostavrenja istog.

Ulaznice su u prodaji!

REZERVACIJE