VEČE IZ DOBA JURE U BIOSKOPU VILIN GRAD

UPLOVITE U OMILJENU EPSKU AVANTURU U BIOSKOPU VILIN GRAD U ČETVRTAK. 9. JUNA, U 20H

Povodom najnovijeg nastavka kultne epske sage o „Svetu iz doba Jure“, bioskop Vilin za svoje posetioce organizuje specijalni tematski događaj, pod nazivom „Veče iz doba Jure“ uz projekciju filma „Svet iz doba Jure: Nadmoć“, u četvrtak, 9. juna sa početkom u 20h.

Sve posetioce očekuju dupli bodovi na film klub kartici, poklon poster i slani Clipsy poklončić.

Kao i uvek, najsrećnije posetioce očekuju specijalne nagrade, koje dodeljujemo u saradnji sa našim sjajnim partnerima, Prirodnjačkim centrom Srbije i Cerjanskom pećinom.

Ovom prilikom pozivamo sve posetioce da nam se pridruže u šetnji sa dinosaurusima, i uživaju u svetu kreiranom specijalno povodom velikog povratka Stivena Spilberga i finala sage o dinosaurusima u kome će se, po prvi put, ujediniti dve generacije i čija se radnja dešava četiri godine nakon što je Isla Nublar uništeno. Po prvi put, dinosaurusi i ljudi žive u skladnoj zajednici, međutim ovakav mir biće doveden u neravnotežu nakon što se učesnici ove avanture nađu pred opasnošću koju je nemoguće zaobići.

Neka od velikih imena koja će se pojaviti u tećem nastavku, pod nazivom „Nadmoć“ jesu: Kris Prat, Brajs Hauard, Džef Goldblum, Sem Nil i Lora Dern, tako da ne postoji bolji način nego da se leto započne i nova letnja sezona otvori ovim blokbasterom, i to u bioskopu sa najdužom tradicijom.

Da li ste spremni za ovu jedinstvenu avanturu?

REZERVACIJA ULAZNICA