VEČE ELVISA PRISLIJA U BIOSKOPU VILIN GRAD

U ČETVRTAK 23. JUNA, U 19H, ŽURKA UZ PIĆE DOBRODOŠLICE U ČAST KRALJA ROKENROLA

Povodom premijere filma o ikoni i kralju rokenrola Elvisa Prislija, u bioskopu Vilin Grad biće organizovan tematski događaj pod nazivom „Veče Elvisa Prislija“ u četvrtak, 23. juna, u 19h.
Sve posetioce očekuje dobra zabava i piće dobrodošlice, a nakon toga, u 20h, premijera najnovijeg ostvarenja o legendarnom kralju.
Elvis Prisli je jedan od simbola popularne muzike 20. veka, koji je prodao više od milijardu ploča i albuma. Svojom popularnošću napravio je revoluciju u popularnoj kulturi. Pored pevanja, bavio se i glumom, a igrao je i u preko 30 filmskih ostvarenja.
O filmu Elvis:
Novi film vizionarskog i za nagradu Oskar nominovanog reditelja Baza Lurmana i studija Warner Bros Pictures u kojoj glavne uloge nose Ostin Batler i oskarovac Tom Henks.
Film istražuje muziku i život neponovljivog Elvisa Prislija, a sve kroz prizmu njegovog komplikovanog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Henks). Priča duboko zadire u složenu dinamiku njihovog odnosa koja se proteže kroz 20 godina, od Prislijevog uspona, pa sve do vrhunca njegove slave bez presedana. U središtu tog putovanja je i odnos sa jednom od najznačajnijih i najuticajnijih osoba u Elvisovom životu, Prisilom Prisli.

REZERVACIJA ULAZNICA