VEČE AKCIJE 18. MAJA UZ FILM "PAKLENE ULICE 10"

Deseti film iz istoimene sage, PAKLENE ULICE 10, otvara poslednje poglavlje jedne od najpoznatijih i najpopularnijih filmskih fanšiza ikada.

Tim povodom u bioskopu VILIN GRAD biće održano VEČE AKCIJE 18. Maja, sa početkom u 19.30h.

Dupli bodovi za korisnike “FILM KLUBA” i pokloni za najsrećnije u saradnji sa Amper Game Centar & Lounge Bar-om i Konzulat klub teretanom.

U režiji Luja Leteriea, film PAKLENE ULICE 10 ponovo je okupio prvobitnu glumačku ekipu koju čine Mišel Rodrigez, Tajris Gibson, Kris “Ludakris” Bridžiz, Natali Emanuel, Džordana Bruster, Sung Kang, Džejson Stetam, Džon Sena i Skot Istvud, kao i dobitnice Oskara Helen Miren i Šarliz Teron.

 

U filmu takođe glumi i izvanredna nova glumačka postava, koju predvode dobitnica Oskara Bri Larson u ulozi Tes, odmetnute predstavnice Agencije, Alan Rikson kao Ejms, novi šef Agencije koji nije blagonaklon ka Domovoj ekipi kao što je to bio njegov prethodnik, gospodin Niko, Danijela Melkior kao Brazilka, učesnica uličnih trka koja ima snažnu vezu sa Domovom prošlošću i legendarna dobitnica Oskara, Rita Moreno, kao Domova i Mijina baka Toreto.

 

Pridružite nam se u ovoj sjajnoj avanturi.