Porodični vikend - Povratak u školu

Porodični vikend biće održan 2. i 3. septembra, od 10 do 16 časova, u bioskopu Vilin Grad. Septembarski porodični vikend će biti posvećen školarcima, pa će oni, uz Porodičnu karticu, dobiti i simbolične poklone za srećan polazak u školu. 


U nedelju, od 12 do 16 časova, svi posetioci će moći da učestvuju u kreativnoj radionici, koju organizuje multidisciplinarna škola School & School. Profesori ove škole će nam pokazati osnove robotike, programiranja, robotičkog inžinjeringa, a najmlađi posetioci će biti u prilici i da naprave svoju prvu aplikaciju. School & School će predstaviti svoju YouTube akademiju, kao i tehniku za uspešno učenje (Mape uma) i igrice za čarobno detinjstvo. 

Na repertoaru su animirani filmovi: 

Tvrd orah 2 (2D/3D)
Grozan ja 3 (2D/3D)
Emoji film

Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti i Mali Politikin Zabavnik i kokice, a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica. 

Svi oni koji nemaju Porodičnu karticu, mogu je preuzeti na blagajni bioskopa Vilin Grad. Ova kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze. 

Porodična kartica je namenjena deci do 13 godina, koja će, uz ovu karticu, ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku posetu bioskopu na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve dečije filmove. Popust za roditelja/pratioca važi i svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu. 

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.