Porodični vikend - 6. i 7. april

Porodični filmovi, kreativne radionice i kokice na poklon, a za celu porodicu popust uz Porodičnu karticu!

Porodični vikend biće održan 6. i 7. aprila, od 10 do 18 časova, u bioskopu Vilin Grad. Na repertoaru su porodični filmovi "Kako da dresirate svog zmaja 3", "Korgi: kraljevski pas velikog srca" kao i najnoviji igrani film "Dambo", koji osvoja srca svih mališana.

Pored toga, pripremili smo za sve mališane - druženje sa proročicom Vandom u subotu od 11:30h do 15:30h i druženje sa klovnicom Micom u nedelju od 11:30h do 15:30h, u saradnji sa Dream Land-om:

Animacija dece - svet stvaranja - Dream Land organizuje zabavni program animatora, kostimirane junake, klovnove, princeze, facepainting - oslikavanje lica i tela, modeliranje balona - figure od balona, a ovog vikenda ćete imati prilikz da ih upoznate u bioskopu Vilin Grad.

Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti kokice, a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica.  Svi oni koji nemaju Porodičnu karticu, mogu je preuzeti na blagajni bioskopa Vilin Grad. Ova kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze. 

Porodična kartica je namenjena deci do 13 godina, koja će, uz ovu karticu, ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku posetu bioskopu na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve dečije filmove. Popust za roditelja/pratioca važi i svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu. 

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.