PORODIČNI VIKEND  - 4. i 5. MART

Porodični filmovi i Mali Politikin Zabavnik na poklon,
a za celu porodicu popust uz Porodičnu karticu!


Porodični vikend biće održan 4. i 5. marta, od 10 do 16 časova, u bioskopu Vilin Grad. Na repertoaru će se naći dva nova animirana filma, koja do sada nisu prikazivana u okviru Porodičnog vikenda, "Ričard roda" i "Balerina i Viktor". Oba ostvarenja su sinhronizovana na srpski jezik. 

Na repertoaru su i sledeći dečiji filmovi:

Vajana 3D
Pevajmo 3D

I ovi porodični filmovi su sinhronizovani na srpski jezik i prilagođeni su najmlađim posetiocima. 

Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti Mali Politikin Zabavnik, a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica. 

Svi oni koji nemaju Porodičnu karticu, mogu je preuzeti na blagajni bioskopa Vilin Grad. Ova kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze. 

Porodična kartica je namenjena deci do 13 godina, koja će, uz ovu karticu, ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku posetu bioskopu na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve dečije filmove. Popust za roditelja/pratioca važi i svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu. 

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.