Porodični vikend - 30. septembra i 1. oktobra

Porodični filmovi i Mali Politikin Zabavnik na poklon,
a za celu porodicu popust uz Porodičnu karticu!


Porodični vikend biće održan 30. septembra i 1. oktobra, od 10 do 16 časova, u bioskopu Vilin Grad. Pored najnovijih dečjih filmova, svi posetioci će moći da se zabave u kreativnoj radionici, koju i ove nedelje organizuje multidisciplinarna škola School & School.

School & School je ponovo sa nama i to u saradnji sa udruženjem EduLab, koje organizuje Program First Lego League (http://www.firstlegoleague.org) za Srbiju, radi na edukaciju učenika i edukatora u korišćenju Lego Edu didaktičkih sredstava kao i na razvijanju svesti o naprednim tehnikama obrazovanja korišćenjem Lego Education kompleta i didaktičkih sredstava.

U goste nam dolazi Alen Piljak kao predsednik udruženja i zastupnik programa First Lego League za Srbiju, koji će omogućiti deci igru sa 4 Lego Mindstorm robota, predstaviti First Lego League i ceo koncept korišćenja Lego didaktičkih sredstava u obrazovanju.

Kreativna radionica biće održana u nedelju, 1. oktobra, od 12 do 16 časova, u holu bioskopa Vilin Grad.

Na repertoaru su animirani filmovi: 

Lego Ninjago film
Mali bigfut
Tvrd orah 2 (2D/3D)

Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti i Mali Politikin Zabavnik i kokice, a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica. 

Svi oni koji nemaju Porodičnu karticu, mogu je preuzeti na blagajni bioskopa Vilin Grad. Ova kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze. 

Porodična kartica je namenjena deci do 13 godina, koja će, uz ovu karticu, ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku posetu bioskopu na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve dečije filmove. Popust za roditelja/pratioca važi i svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu. 

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.