Porodični vikend - 3. i 4. jun

Porodični vikend biće održan 3. i 4. juna, od 10 do 16 časova, u bioskopu Vilin Grad. Svi oni koji još uvek nisu pogledali hit film "Mali šef",  biće u prilici da pogledaju ovo ostvarenje po sniženim cenama ulaznica, uz Porodičnu karticu. Animirani film "Mali šef" je sinhronizovan na srpski jezik, i prikazuje se u 2D i 3D tehnologiji.

"Mali šef" je priča o najneobičnijoj bebi, bebi koja nosi odelo i akten tašnu, govori odraslim muškim glasom i ponaša se kao šef, a glas mu pozajmljuje naš poznati glumac Srđan Timarov.

U originalnoj verziji, Malog šefa sinhronizuje Alek Boldvin, a u srpskoj, pored Timarova, glasove pozajmljuju i Nikola Brun, Ivana Knežević, Marko Marković i Branislav Platiša.

Pored ovog ostvarenja, na repertoaru su preslatki Štrumpfovi i njihov film "Skriveno selo", kao i animirani film "Okto, istraživač dubina" .

U okviru Porodičnog vikenda, od 12 do 16 časova, u holu bioskopa, biće održani i kreativne radionice. 

Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti Mali Politikin Zabavnik i kokice, a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica. 

Svi oni koji nemaju Porodičnu karticu, mogu je preuzeti na blagajni bioskopa Vilin Grad. Ova kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze. 

Porodična kartica je namenjena deci do 13 godina, koja će, uz ovu karticu, ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku posetu bioskopu na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve dečije filmove. Popust za roditelja/pratioca važi i svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu. 

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.