Porodični vikend - 1. i 2. jun

Porodični filmovi, Mali Politikin Zabavnik i kokice na poklon, a za članove Porodičnog kluba popust!

Porodični vikend biće održan 1. i 2. juna, od 10 do 18 časova, u bioskopu Vilin Grad. Na repertoaru su porodični filmovi "Aladin", "Manu Munja" i najnovija porodična priča"Tajne avanture kućnih ljubimaca 2", koja će biti pretpremijerno prikazana.

Mališani koji su članovi Porodičnog kluba, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti kokice i Mali Politikin Zabavnik, a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica.  Svi oni koji nisu članovi Porodičnog kluba, mogu to postati na blagajni bioskopa Vilin Grad. Ova kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze. 

Porodična kartica je namenjena deci do 13 godina, koja će, uz ovu karticu, ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku posetu bioskopu na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve dečije filmove. Popust za roditelja/pratioca važi i svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu. 

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.