Porodični vikend - 1. i 2. jula

Porodični filmovi i Mali Politikin Zabavnik na poklon,
a za celu porodicu popust uz Porodičnu karticu!


Porodični vikend biće održan 1. i 2. jula, od 10 do 16 časova, u bioskopu Vilin Grad. Na repertoaru će se naći treći nastavak jednog od najvećih animiranih filmskih hitova -  "Grozan ja". 

Nakon što je otpušten iz Lige protiv zlikovaca, zbog neuspeha da uhvati poslednjeg lošeg momka koji je pripretio celom čovečanstvu, Gru ulazi u veliku krizu identiteta. Ali kada se misteriozni stranac pojavi, kako bi obavestio Grua da ima davno izgubljenog brata blizanca – koji očajnički želi da krene stopama svog brata Grua – nekadašnji super negativac će ponovo otkriti kako je dobro biti loš.

Na repertoaru je 2D i 3D sinhronizovana verzija, kao i 2D titlovana verzija ovog ostvarenja.

Takođe, ne propustite jedinstvenu priliku da se družite i fotografišete sa preslatkim Malcima! U subotu, 1. jula, od 16 do 17 časova, ova vesela družina će biti u bioskopu Vilin Grad. Vesela povorka omiljenih Malaca stiže pod nazivom „Žuti karavan“, kako bi obradovala posetioce bioskopa i upotpunila doživljaj svim ljubiteljima ovih neodoljivih stvorenja. 

Pored filma "Grozan Ja 3", na repertoaru će se naći i animirana ostvarenja Automobili 3 i Mali šef. 

Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti Mali Politikin Zabavnik i kokice, a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica. 

Svi oni koji nemaju Porodičnu karticu, mogu je preuzeti na blagajni bioskopa Vilin Grad. Ova kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze. 

Porodična kartica je namenjena deci do 13 godina, koja će, uz ovu karticu, ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku posetu bioskopu na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve dečije filmove. Popust za roditelja/pratioca važi i svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu. 

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.