Porodični vikend- 1. i 2. april

Porodični filmovi i Mali Politikin Zabavnik na poklon,

a za celu porodicu popust uz Porodičnu karticu!

Porodični vikend biće održan 1. i 2. aprila, od 10 do 16 časova, u bioskopu Vilin Grad. Na repertoaru će se naći najnoviji animirani film o Štrumpfovima, "Štrumpfovi: Skriveno selo", sinhronizovan na srpski jezik, u 2D i 3D tehnologiji

Pored ovog ostvarenja, na repertoaru su i "Moćni rendžeri" u titlovanoj verziji, "Lepotica i zver", verzija sinhronizovana na srpski, kao i film "Ričard roda", takođe sinhronizovan na srpski jezik. 

Pored najnovijih dečijih filmova, u subotu, od 11 i 30  do 15 i 30 časova, mališani se mogu zabaviti u kutku za oslikavanje lica, a u nedelju mogu da učestvuju u kreativnoj radionici.

Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti Mali Politikin Zabavnik, a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica. 

Svi oni koji nemaju Porodičnu karticu, mogu je preuzeti na blagajni bioskopa Vilin Grad. Ova kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze. 

Porodična kartica je namenjena deci do 13 godina, koja će, uz ovu karticu, ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku posetu bioskopu na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve dečije filmove. Popust za roditelja/pratioca važi i svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu. 

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.