Porodični klub

Ostvarite popust za celu porodicu i uživajte u najnovijim 2D i 3D filmovima.

Porodična kartica je besplatna i namenjena je deci do 13 godina, koja će uz ovu karticu ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku posetu bioskopu dobiće na poklon kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve filmove preporučljive deci do 13 godina. Popust za roditelje/pratioce važi svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu. Uz jednog korisnika Porodične kartice dobija se mogućnost kupovine jedne karte po sniženoj ceni za pratioca ili roditelja nosioca kartice.

Zašto da Vaše dete postane korisnik Porodične kartice?

Zato što će Vaše dete imati jeftiniju cenu ulaznice, uz svaku posetu bioskopu dobiće na poklon kokice, moći će da slavi rođendan u Vilinom Gradu, i Vi, kao roditelj vlasnika Porodične kartice, ćete imati specijalne popuste.

Kako da Vaše dete postane vlasnik Porodične kartice?

Sva deca do 13 godina moći će da dobiju Porodičnu karticu potpuno besplatno, potrebno je samo da popunite formular za izdavanje Porodične kartice na blagajni bioskopa „Vilin Grad“. Odmah po prijavljivanju dobijate Porodičnu karticu, a članstvo za sobom ne povlači nikakve obaveze.

Koje su prednosti Porodične kartice:

  • niže cene ulaznica – 200 dinara za 2D i 300 dinara za 3D projekcije, za vlasnika Porodične kartice, kao i roditelja/pratioca svakog radnog dana do 18 časova i za Porodični vikend,
  • besplatne kokice prilikom svake posete za vlasnika porodične kartice,
  • učestvovanje u posebnim akcijama namenjenih isključivo članovima Porodične kartice,
  • proslava rođendana u bioskopu „Vilin Grad“,
  • uz newsletter dobijaćete redovno najnovije vesti iz sveta filma.