PET SATI ZABAVE I UČENJA POD SLOGANOM „DOĐITE DA EKSPRIMENTIŠEMO ZAJEDNO

Ovaj letnji raspust školarci će imati prilike da započnu u veselom ruhu uz jarke boje kojima odiše najnovija animacija ELEMENTAL, koja nam stiže iz Amerike od studija Pixar. Povodom premijere edukativne animacije za najmlađe, koja će biti održana samo dva dana ranije ( 15. juna ) u holu bioskopa Vilin Grad u subotu 17. juna od 12 do 17h biće održan događaj posvećen filmu pod sloganom „DOĐITE DA EKSPERIMENTIŠEMO ZAJEDNO“.

 

 

U saradnji sa školom nauke „Tinker Labs“, bioskop Vilin Grad prirediće 2 sata (12h do 14h) učenja, saznavanja, ali i zabave za roditelje i decu, a najmlađima će se posvetiti predavači školice, koji će ovu materiju na zabavan način približiti mališanima.

 

Naime, uz izvođenje eksprimenata, predavači će sa decom predstaviti osnovne elemente koji se pojavljuju i u filmu: vodu, vatru, zemlju, vazduh.

 

Takođe, tokom čitavog perioda od 12h do 17h biće priređene kreativne crtaonice, a događaj će upotpuniti i muzika za mališane. Biće ovo jedna prava Elemental žurka i radionica!

 

Kreativne radionice i učestvovanje u događaju je besplatno!

 

Podsetimo, Diznijev i Piksarov „Elemental” je potpuno novi, originalni igrani film smešten u Element Sitiju, gde stanovnici u obliku vatre, vode, zemlje i vazduha žive zajedno. Priča prati Žišku, žilavog, oštroumnog i vatrenog ženskog lika, čije prijateljstvo sa zabavnim, ali opuštenim poput vode tipom, koji se zove Izvor, dovodi u pitanje njena uverenja o svetu u kome žive.