OSVOJI NOVOGODIŠNJE PUTOVANJE U VROCLAV

Učestvuj u nagradnom konkursu i uz malo kreativnosti i sreće osvoji novogodišnje putovanje u Vroclav za dve osobe!  

Ako želiš da dočekaš Novu godinu u jednom od najenergičnijih gradova Evrope, u gradu koji porede sa Amsterdamom i Berlinom, vreme je da dođeš u bioskop Vilin Grad.

Rapsody travel i Vilin Grad te pozivaju da se priključiš prazničnoj euforiji  i učestvuješ u nagradnom konkursu, i uz malo sreće i kreativnosti, možda osvojiš novogodišnje putovanje u Vroclav za dve osobe.

Pravila konkursa:

  1. Dođi u bioskop Vilin Grad u periodu od 1. do 14. decembra, pronađi Rapsody novogodišnji kutak i napravi najluđu fotografiju, sam/a ili sa ekipom,
  1. Fotografiju nam pošalji na mail pr@vilingrad.rs uz lične podatke (ime, prezime, mail, telefon), najkasnije do 14. decembra u ponoć,
  1. Sve fotografije će 15. decembra biti postavljene na Facebook stranici bioskopa Vilin Grad,
  1. Potrebno je da pronađeš svoju fotografiju, taguješ se, šeruješ i pozoveš prijatelje da lajkuju i za to imaš nedelju dana, 
  1. Pet fotografija koje 22. decembra u 12 časova imaju najveći broj lajkova ulaze u uži krug, a žiri iz Rapsody Travela i Vilinog Grada će odabrati dve fotografije, čiji autori osvajaju po novogodišnje putovanje u Vroclav za dve osobe,
  1. Imena dobitnika biće objavljena 23. decembra na Facebook stranici bioskopa Vilin Grad.

Vroclav, grad koji zovu i “Venecija Poljske“, je grad sa oko 220 mostova, koji se međusobno razlikuju i smešten je na pet reka.

Dok šetate gradom i obilazite kultna mesta, možete naići na skulpture patuljaka, kojih u Vroclavu ima negde oko 250, zbog toga, ovaj grad zovu i “Svet patuljaka“.

Iako je bio razoren tokom II Svetskog rata, Vroclav je ipak sačuvao veliki broj starih građevina. Šareni grad, grad studenata, jedan od najenergičnijih gradova Evrope, neretko ga porede sa Amsterdamom i Berlinom, po intenzivnom noćnom životu.

Veliki broj klubova, pivnica i izuzetno pristupačne cene, učiniće vašu Novu godinu nezaboravnom.

Doživite spektakularno Novogodišnje veče na glavnom gradskom trgu, ili uz organizovan doček u jednom od najboljih klubova Vroclava.

Program putovanja možete pogledati ovde.