O bioskopu

Bioskop Vilin Grad se nalazi u glavnoj šetačkoj zoni, u centru grada. Otvoren je 18. aprila 2012. godine i od tada se radi na unapređenju njegovih tehničkih karakteristika, pa sada važi za bioskop sa savremeno tehničkom opremom.

Bioskop ima dve sale koje su opremljene laserskim projektorima najnovije generacije. Obe bioskopske sale omogućiće gledaocima pravi užitak gledanja filma sa Real D sistemom za 3D projekcije, srebrnim platnima i profesionalnim Dolby ozvučenjem, koje obezbeđuju visok kvalitet slike i zvuka.

Real D je najrasprostranjeniji sistem za 3D projekcije u svetu, zahvaljujući kvalitetu slike koju obezbeđuje i udobnosti 3D naočara. Real D naočare izgledaju kao naočare za sunce – lagane su, mogu se nositi preko naočara za vid i recikliraju se nakon upotrebe. Pored standardne veličine naočara, postoji i veličina za decu, koja će mališanima omogućiti poseban doživljan omiljenih 3D filmova.

Bioskop Vilin Grad svojim posetiocima nudi i razrađen loyalty program za sve sve generacije. Porodični klub je namenjen deci do 13 godina, Teen klub je za tinejdžere od 13 do 19 godina, a Film klub je za filmofile koji od svog omiljenog bioskopa očekuju više. Pojedinačne detalje o svakom Klubu možete videti na sajtu bioskopa, u delu Loyalty program.

Utorak je filmski dan, pa su tog dana ulaznice za sve posetioce i za sve filmove snižene.

Takođe, da bi bioskopski užitak bio potpun, za posetioce smo spremili uvek sveže naćose i kokice, kao i veliki izbor pića, ali i specijalne menije.

Prateći svetske trendove, bioskopski repertoar se menja svakog četvrtka, a ulaznice se mogu rezervisati putem sajta.

Radno vreme: 

  • radni dani: 14:30 – 23:00
  • vikendom i praznicima: 10:00 – 23:00

Bioskop Vilin Grad je član mreže EUROPA CINEMAS uz podršku fonda CREATIVE EUROPE saveta Evrope