NOVOGODIŠNJI PORODIČNI VIKEND 24. I 25. DECEMBRA

Za članove “Porodičnog kluba” besplatne kokice, Mali zabavnik i Benlian slatki poklon.

 

Još jedan, tradicionalni, „Porodični vikend“, ovoga puta u prazničnom ruhu,biće održan 24. i 25. decembra, u bioskopu Vilin Grad, a na repertoaru će se naći nova porodična animacija „Meda sa severa 3: Kraljevska avantura“, kao i “Mačak u čizmama: Poslednja želja” i Diznijeva animacija “Čudesni svet”.


Članove „Porodičnog kluba“ očekuju: besplatne kokice, Mali Zabavnik i Benlian slatki poklončić.

“Meda sa severa 3: Kraljevska avantura”

Zlobni arheolog po imenu Dekster ukrao je drevni kineski artefakt. Uz pomoć svojih prijatelja Leminga, Norm mora da održi svoju reč i krene na putovanje širom sveta kako bi pomogao u pronalaženju artefakta za narod Kine.

“Mačak u čizmama: Poslednja želja”

Nova avantura iz Šrekovog univerzuma.  Odvažni odmetnik, Mačak u čizmama otkriće da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje bezbednosti došli po svoje. Mačak je iskoristio osam od devet života, ali usput se zabrojao. Vraćanje života odvešće ga u njegovu najveću potragu ikada.
Antonio Banderas, svojim glasom ponovo je oživeo Mačka u čizmama u njegovom epskom pohodu u Crnu šumu kako bi pronašao mitsku Zvezdu želja i vratio svoje izgubljene živote. Ali, kako mu je ostao samo jedan život, Mačak će morati da se ponizi i zatraži pomoć svoje bivše partnerke i neprijateljice Kiti kojoj je glas pozajmila Salma Hajek.
U svom pohodu, Mačaku i Kiti će, uprkos njihovom mišljenju, pomoći Pero, brbljiv i izuzetno veseo džukac. Zajedno, naš trio moraće da bude uvek korak ispred Zlatokose, krimi familije Tri medveda, “Velikog” Džeka Hornera i zastrašujućeg lovca na glave Velikog Zlog Vuka.

“Čudesni svet”

Uzbudljiva i bajkovita Diznijeva priča “Čudesni svet” vodi gledaoce izvan poznatog zemaljskog prostora i vremena.
Film predstavlja Klejdse, legendarnu porodicu istraživača i avanturista dok pokušavaju da plove neistraženom i opasnom zemljom, zajedno sa šarenolikom ekipom uključujući i jednu nestašnu mrlju, tronogog psa i gomilu proždrljivih stvorenja.
Ne propustite ovu uzbudljivu avanturu za celu porodicu!