MOJ OFF Online bioskop

UKLJUČI SE NA OFF


SVAKA NEDELJE I DO 5 NOVIH EKSKLUZIVNIH PREMIJERNIH NASLOVA UZ DVA DEČIJA FILMA NA REPERTOARU ONLINE BIOSKOPA MOJOFF.NET


PONEDELJKOM I ČETVRTKOM BESPLATAN FILM

Od subote, 11. aprila, na MOJOFF.NET, počinje sa radom kućni bioskop MOJ OFF Online bioskop - Premium video na zahtev platforma (PVOD) koji će tokom cele godine raditi i obogaćivati svoj repertoar ekskluzivnim filmskim naslovima.

Svake nedelje na MOJ OFF platformi biće dostupna do dva nova dečija filma, te se tokom prve nedelje rada platforme mogu preuzeti naslovi prikazani na poslednja dva dečija festivala KIDS FEST - sinhronizovani film „Ailovo putovanje", o opstanku malog divljeg jelena u srcu Laponije, kao i ostvarenje "Espen u svetu planinskog kralja" o siromašnom momku koji, zajedno sa svojom braćom biva uvučen u opasnu zagonetku.

Svaki film u okviru najnovije Premium Video na Zahtev (PVOD) platforme, koju je pokrenula distributerska kuća MCF MegaCom Film u saradnji sa Kombank Dvoranom, multipleks bioskopom Cine Grand i bioskopom Vilin Grad, moći će da se preuzme već po ceni od 109 dinara, na period od 24h, a tokom izolacije ponedeljkom i četvrtkom, u cilju podrške akcije #OSTANIKODKUĆE, posetioci će moći i besplatno da pogledaju po jedan aktuelan festivalski naslov.

Cilj aktiviranja MOJ OFF platforme je da se u danima koje provodimo u izolaciji pod parolom „Ostani kod kuće" , ali i u duhu vremena i napredovanja postojećih tendencija u sferi "online kulture" na globalnom planu, utemelje i novi standardi u gledanju filmova online, kao i da se bioskopski život „preseli" u naše domove, podržavajući sve pogodnosti koje jedan posetilac bioskopa ima.