Men's Night: X-Men Apokalipsa

U bioskopu "Vilin Grad" 19. maja biće održan Men’s night, tematsko veče namenjeno muškarcima. Posetioci bioskopa će premijerno moći da pogledaju film "X-Men: Apokalipsa", a uz svaku kupljenu ulaznicu, po standardnoj ceni od 390 dinara, na poklon će dobiti energetsko piće. Početak projekcije je u 20 časova, a ulaznice su u prodaji.
 
O Men’s night-u
 
Men’s night u bioskopu "Vilin grad“ је osmišljen kao tematsko veče, namenjeno muškoj populaciji, koje će posetiocima bioskopa pružiti kvalitetnu filmsku zabavu, uz različite poklone i prateće programe. Iako je veče tematsko, dame takođe mogu prisustvovati.
 
O filmu "X-Men: Apokalipsa"

Nakon uspešnog filma ,,X-men: Dani buduće prošlosti'', reditelj Brajan Singer se vraća sa novim nastavkom ,,X-men: Apokalipsa''. Od nastanka civilizacije, obožavan kao bog, Apokalipsa - prvi i najmoćniji mutant iz Marvelovog X-men univerzuma, vraća se besmrtan i nepobediv. Nakon što se odmarao hiljadu godina, Apokalipsa se budi razočaran svetom koji pronalazi, regrutuje tim moćnih mutanata, uključujući i obeshrabrenog Magneta (Majkl Fasbender), kako bi očistili čovečanstvo i stvorili novi svetski poredak kojim bi vladali. Sudbina Zemlje visi o koncu, Rejven (Dženifer Lorens) uz pomoć Profesora Iks (Džejms Mekavoj) vodiće ekipu mladih X-mena kako bi zaustavili njihovog najvećeg neprijatelja i spasili čovečanstvo od potpunog uništenja.

Nakon premijere u okviru Men's night-a, "X-Men: Apokalipsa" naći će se na redovnom repertoaru bioskopa "Vilin Grad" od 20. maja.