MAGIČNI PORODIČNI VIKEND 25. I 26. NOVEMBRA UZ DIZNI ANIMACIJU ŽELJA

Niže cene ulaznice, besplatne kokice, poklon, balon i Mali zabavnik, za članove “Porodičnog kluba”.

 Zid želja i kreativne radionice u periodu od 12h do 15h. 

 

Povodom premijere najnovije Dizni animacije “Želja” u bioskopu Vilin Grad biće održan tradicionalni “Porodični vikend” 25. I 26. novembra.

Svi posetioci bioskopa moći će da uživaju kreativnim radionicama i crtaonicama u periodu od 12h do 15h.

Dok članove “Porodučnog kluba” očekuju niže cene ulaznica, besplatne kokice, Mali zabavnik, balon kao i pokloni u saradnji sa partnerima “Najlepše želje” i “Orbico”.

Takođe, oba dana vikenda u holu bioskopa biće postavljen zid želja, koji je prilika da svi posetioci ostave svoje zamisli ili požele nešto za sebe.

Animiranom avanturom "Želja" Dizni zaokružuje proslavu svog velikog jubileja, sto godina od nastanka stidija.

Sinhronizovana animacija "Želja" donosi na bisokopsko platno originalnu priču i potpuno nove likove smeštajući nas na fantastično ostrvo Rosasa, na Pirinejskom poluostrvu gde živi brojna zajednica predvođena kraljem Magnifikom. Iz svih delova sveta u Rosas dolaze ljudi kako bi poverili kralju svoje želje, a on im obećava da će čuvati njihove snove i jednog dana im ispuniti želje.

Na ostrvu živi i devojka Aša koja jako voli svoj narod. Njena moćna želja, koju zamišlja u ime svoga naroda, dobija svoj odjek i u kosmosu, a kada se pojavi nebeska sila bezgranične energije Aša dobija prijatelja sa kojim zajedno čine čudesne stvari.

 

Ne propustite ovu magičnu avanturu za celu porodicu!

 

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa.