KIDS FEST NA BIS

Vikend revija najgledanijih filmova sa Kids Festa u Vilinom Gradu 


Zbog velikog interesovanja, u toku predstojećeg vikenda, 5. i 6. novembra, u bioskopu Vilin Grad, biće održana revija najgledanijih filmova sa ovogodišnjeg Kids Festa. Posetioci će biti u prilici da pogledaju najbolja ostvarenja po festivalskim cenama ulaznica. 

Na programu revijalnog izdanja 12. Dečijeg filmskog festivala će se naći igrani film Bela i Sebastijan: Avantura se nastavlja, animirani filmovi Čudovištance Moli, King Fu Panda 3, Solan i Ludvig: Velika trka za sirom, Alvin i veverice : Velika avantura i ostvarenje Sa vrha sveta.  

Neprolazna priča o prijateljstvu usamljenog dečaka i planinskog psa tokom Drugog svetskog rata na repertoaru je u subotu. Bela i Sebastijan nastavljaju svoju avanturu. Film reditelja Nikole Vanijea veliča hrabrost, prijateljstvo i ljubav u božanstvenoj planinskoj idili, narušenoj sivilom rata. Zabavno, nenametljivo režirano i zanimljivo ostvarenje “Bela i Sebastijan” je prvenstveno namenjeno mlađim gledaocima, ali u njemu mogu i odrasli da pronađu nešto za sebe.

Tri živahne veverice, Alvin, Teodor i Sajmon, kreću na putovanje do Majamija kako bi zaustavile Dejva da zaprosi svoju devojku. Ubeđeni da će ih ostaviti nakon veridbe, naši krzneni drugari pakuju kofere i kreću na put da ga spreče u tome. Mi krećemo sa njima u veliku avanturu!

Više informacija o filmovi možete videti na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete videti termine i rezervisati ulaznice.