Noć straha

20. aprila od 22 čas uz premijeru filma „Pre buđenja“

U bioskopu Vilin Grad, 22. aprila, biće održan Fright night, odnosno Noć straha, tematsko veče, pre svega, namenjeno ljubiteljima horor filmova.

Posetioci bioskopa će premijerno moći da pogledaju film „Pre buđenja“, a uz svaku kupljenu ulaznicu po standardnoj ceni od 290 dinara, na poklon će dobiti i energetsko piće Booster. Početak projekcije je u 22 časa.

O filmu “Pre buđenja“ 

“Pre buđenja” (Before I Wake) je predstojeći američki horor-triler film u režiji Majka Flenagana, koji je uradio scenario zajedno sa Džefom Haurdom. U filmu glume Kejt Bosvort, Tomas Džejn, Džejkob Tremlej, Anabet Giš, Deš Mihok.

Kejt Bosvort i Tomas Džejn tumače roditelje koji pokušavaju da nastave posle smrti svog deteta. Džesi (Kejt Bosvort) i Mark (Tomas Džejn) odlučuju da usvoje slatkog osmogodišnjeg dečaka Kodija. Oni ne znaju da se Kodi plaši da zaspi. U početku, oni pretpostavljaju da njegova prošlost stvara averziju prema spavanju, ali uskoro otkrivaju pravi razlog: Kodijevi snovi se manifestuju u stvarnosti dok spava. U jednom trenutku osete neverovatnu moć Kodijeve mašte, a već u sledećem zastrašujuću prirodu njegovih noćnih strahova.

Pored filma “Pre buđenja” (Before I Wake) Majk Flenagan je zajedno sa Džefom Haurdom uradio i psihološki horor “Ogledalo smrti”.