TITLE

CENOVNIK KARATA

Bioskop „Vilin Grad“ vam nudi mogućnost da uvek pronađete pravo vreme i cenu svoje karte za uživanje u najnovijim filmskim hitovima.

Bioskop „Vilin Grad“ nudi posebne cene karta za sve vlasnike Porodične kartice, gde deca do 13 godina imaju posebne pogodnosti. Uz ovu karticu, pored specijalnog popusta, prilikom kupovine bioskopske karte, mališani dobijaju i besplatne kokice, a roditelji ostvaruju popust na cenu karte za Porodični vikend, koji se organizuje svakog prvog vikenda u mesecu.

Takođe, za starije on 13 godina, „Vilin Grad“ nudi personalizovanu i potpuno besplatnu Bonus karticu. Uz svaku kupovinu u našem bioskopu dobijate određeni broj bodova, a kada sakupite 1000 bodova možete ih zameniti za ulaznicu za film po Vašoj želji. Pri otvaranju kartice, na poklon dobijate 250 bodova.

Nudimo posebne uslove za organizovane posete za preko 20 i vise posetilaca, kao i program Školski bioskop koji školarcima pruža mogućnost odabira željenog filma, ali i specijalne cene karata.

Studenti, takođe, ostvaruju popust, ako pri kupovini karata prilože indeks.

Osobe sa invaliditetom takodje imaju posebnu pogodnost i u filmovima mogu da uzivaju uz snizenu cenu karata.

Moj filmski dan je utorak i tog dana svi posetioci ostvariju mogućnost da filmove gledaju po sniženim cenama.

Untitled-1

REZERVACIJA KARATA

Rezervacija karata je moguća na našem sajtu, ali i putem telefona 018 251 520.

Ulaznice koje su rezervisane, neophodno je kupiti najkasnije 30 minuta pre početka projekcije, jer se nakon toga rezervacije automatski brišu.

Uputstvo za ONLINE rezervaciju

Na naslovnoj strani našeg sajta, potrebno je odabrati dan i zeljeni film. Klikom na ime filma, otvaraju se termini prikazivanja, a po odabiru termina i prikaz sale sa mestima za rezervisanje. Crvenom bojom označena su već zauzeta mesta. Nakon odabira sedišta koja želite da rezervišete, potrebno je kliknuti na dugme Napravi rezervaciju , pa nakon toga uneti ime i mail adresu i potvrditi klikom na dugme Rezervišite ulaznice. Na unetu adresu dobićete potvrdni mail sa brojem Vaše rezervacije.

CENOVNIK HRANE I PIĆA

U našoj ponudi se pored najboljih kokica i ljutkastiog naćosa nalazi i mnogo drugih grickalica kao i osvežavajućih napitaka od kojih smo neke stavili u specijalno napravljenje menie koji vam donose snižene cene.

11

Cene ostalih artikala iz naše ponude.

22

 

TITLE

TITLE

TITLE

Bonus kartica

Bonus kartica

Utorak je moj filmski dan

Utorak je moj filmski dan

TITLE