Ulaznice

Bioskop „Vilin Grad“ nudi posebne cene ulaznica za sve članove Porodičnog kluba, gde deca do 13 godina imaju posebne pogodnosti. Uz ovu karticu, pored specijalnog popusta, prilikom kupovine bioskopske karte, mališani dobijaju i besplatne kokice. Roditelj/pratilac ostvaruje popust na cenu karte za Porodični vikend, koji se organizuje svakog prvog vikenda u mesecu, kao i svakog radnog dana do 17 časova.

Teen klub kartica je personalizovana, potpuno besplatna i specijalno kreirana kartica za posetioce bioskopa "Vilin Grad". Teen klub kartica je namenjena osobama od 13 do 19 godina, koji će, uz ovu karticu, ostvariti posebne popuste prilikom kupovine bioskopske ulaznice i mnoge druge pogodnosti.

Za starije od 13 godina, „Vilin Grad“ nudi personalizovanu i potpuno besplatnu Film klub karticu. Uz svaku kupovinu u našem bioskopu cena ulaznice je jeftinija i dobijate određeni broj bodova, a sakupljenih 1000 poena možete zameniti za ulaznicu za film po Vašoj želji.

Nudimo posebne uslove za organizovane posete za preko 20 i vise posetilaca, kao i program Školski bioskop, koji školarcima pruža mogućnost odabira željenog filma, ali i specijalne cene karata.

Studenti, takođe, ostvaruju popust, ako pri kupovini karata prilože indeks.

Osobe sa invaliditetom imaju posebnu pogodnost i u filmovima mogu uživati uz sniženu cenu ulaznica.

Moj filmski dan je utorak i tog dana svi posetioci ostvariju mogućnost da filmove gledaju po sniženim cenama.