Školski konkurs povodom filma King fu panda 3

U susret filmu Kung Fu Panda 3 3D, bioskop Vilin Grad u saradnji sa WWF-om (Svetski fond za prirodu) i Super radiom, raspisuju nagradni konkurs za sva odeljenja osnovnih škola, koja žele da pokažu svoju kretivnost, ali i svoje znanje o zaštiti prirode i životne sredine.

Šta je potrebno da znate da biste učestvovali u ovom konkursu?

Potrebno je da saznate koji materijali su štetni za životnu sredinu, raspitate se kako utiču na prirodu oko nas i da li je moguće reciklirati ih? I naravno, morate da znate kako izgleda panda.

Šta treba da uradite?

Napraviteveliku pandu, jednu od najugroženijih životinja na svetu, prepoznatljivu po svom crno-belom krznu. Panda je i junak filma Kung Fu Panda 3 i zaštitni znak organizacije WWF.

Od čega bi trebalo da napravite pandu?

Upravo od materijala koje prepoznate kao štetne za životnu sredinu.

Ko se može prijaviti?

Sva odeljenja osnovnih škola, koja su spremna da pokažu svoje znanje, iskažu umeće i zajedno naprave svoje remek-delo.

Kako se prijaviti?

Pošaljite sliku pande koju je vaše odeljenje napravilo na mail pr@vilingrad.rs sa kratkim opisom koje ste materijale koristili i informacijama kao što su škola, odeljenje, ime učitelja/učiteljice, nastavnika/nastavnice i broj telefona.

Šta dalje?

Nakon završenog konkursa kontaktiraćemo autore najkreativnijeg rada, koji su uspešno prepoznali materijale koji su štetni za prirodu i živa bića u njoj, a svi radovi biće postvaljeni na FB stranici /Vilin Grad.

Šta je nagrada?

Za pobedničko odeljenja, organizovaćemo specijalnu projekciju filma Kung Fu Panda 3 u 3D-u, sinhronizovanu na srpski jezik.

Do kad traju prijave?

Konkurs traje do 31. marta, do kad morate poslati fotografiju svog rada.

Nešto više o filmu

Jedna od najuspešnijih animiranih franšiza na svetu se vraća sa najvećom avanturom do sada – KUNG FU PANDA 3 3D, koja u bioskope kreće od 17. marta.

Kada se Poov davno izgubljeni tata panda iznenada pojavi, ponovo okupljeni duo putuje u tajni raj panda da se upozna sa neverovatno smešnim, novim likovima. Međutim, kada Kai, zloća sa natprirodnim moćima počne da pobeđuje kung fu majstore širom Kine, Po mora da učini nemoguće – da nauči selo puno miroljubivih i smotanih likova da postanu ultimativna banda Kung fu panda!

Svetski fond za prirodu (WWF) podvlači značaj ovog filma, koji ima i edukativni karakter da vaspitava i obrazuje decu i odrasle o pandama kao vrlo retkim i prelepim životinjama koje spadaju u jednu od najugroženijih vrsta na planeti.

Kung Fu Panda, WWF Panda i Super Radio nastupaju u zajedničkoj borbi za svetliju budućnost i pozivaju vas da se toj borbi pridružite i vi!