POSTANI RADIJSKI UREDNIK - Kreativna radionica u bioskopu Vilin Grad

Drugari,
Jeste li spremni da budete urednici radijskog programa na jedan dan?
 
Ekipa Super radija je rešila da premesti svoj studio u bioskop "Vilin Grad", u nedelju 30. oktobra od 11 do 16 sati, i na zabavan način zatvori ovogodišnji Festival dečijeg filma koji se održava u bioskopu.
 
Sa vama se druže "radijski ljudi", koji će vas uvesti u osnove radijskog programa, a vama se pruža mogućnost da budete urednici.
 
Nakon upoznavanja, od 11 do 13 sati, sat vremena nakon podneva počinje uživo program Super radija. Program koji vi uređujete.
Napišite nam o čemu biste voleli da pričate na radiju i da vas ceo svet cuje.
DA Da, svet. To je moguće, jer Super radio emituje svoj program isključivo preko interneta.

U saradnji sa svojim roditeljima, pošaljite nam mejl na pr@vilingrad.rs sa svojim osnovnim podacima (ime, prezime, godine i broj telefona) i idejom kako biste vi obojili naš program.

Razmislite o pesmama koje biste voleli da čujete, razmislite o temama, pričama, anegdotama koje biste podelili sa ostalim slušaocima, ali i drugarima u bioskopu "Vilin Grad".

Troje učesnika radionice, koji se pokažu kao najbolji i najzabavniji voditelji/urednici, na poklon će dobiti po dve ulaznice za film "Trolovi", koji je na repertoaru tog dana od 16 časova.

Očekujemo vas