NOVOGODIŠNJI PORODIČNI VIKEND 30. I 31. DECEMBRA

Porodični filmovi, druženje sa Deda Mrazom, pokloni i popusti uz Porodičnu katicu

Novogodišnji Porodični vikend biće održan 30. i 31. decembra, od 10 do 16 časova, u bioskopu „Vilin Grad". Na repertoaru će biti najnoviji dečiji animirani filmovi Ferdinand i Koko


Od reditelja Karlosa Sandane, koji nam je doneo omiljene svetske hitove Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku sa još većim srcem. 
Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli, kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na neverovatnu avanturu. 
Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da nikome ne treba suditi na osnovu izgleda. 

Pored Ferdinanda, pretpremijerno od 28. decembra, na repertoaru je i uzbudljiva avantura Koko.  
Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja. Usput će upoznati šarmantnog prevaranta i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istinu koja stoji iza Migelove porodične istorije. 

Tokom novogodišnjeg Porodičnog vikenda, od 12 do 14 sati, najmlađi posetioci će moći da se druže i slikaju sa Deda Mrazom. Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti simboličan novogodišnji paketić, Mali Politikin Zabavnik i kokice, a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica. 

Svi oni koji nemaju Porodičnu karticu, mogu je preuzeti na blagajni bioskopa Vilin Grad. Ova kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze. 

Porodična kartica je namenjena deci do 13 godina, koja će, uz ovu karticu, ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku posetu bioskopu na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve dečije filmove. Popust za roditelja/pratioca važi i svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu. 

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.