Filmsko novogodišnje putovanje

Ako želiš da dočekaš Novu godinu u jednom od najenergičnijih gradova Evrope, u gradu koji porede sa Amsterdamom i Berlinom, vreme je da dođeš u bioskop Vilin Grad. 

Rapsody Travel & Events i bioskop Vilin Grad te pozivaju da se priključiš prazničnoj euforiji, učestvuješ u nagradnom konkursu i, uz malo znanja i sreće, osvojiš novogodišnje putovanje u Vroclav za dve osobe. 

Pravila nagradnog konkursa: 

Korak 1: Do 24. decembra pogledaj film u bioskopu Vilin Grad, 

Korak 2: Uz svaku kupljenu ulaznicu, na blagajni bioskopa ćeš dobiti kupon, ostavi svoje podatke i odgovori tačno na 4 pitanja. Popunjen kupon ubaci u kutiju, u holu bioskopa. 

Nagradni konkurs traje do 24. decembra, a najsrećniji dobitnik biće izvučen JAVNO, 25. decembra, u holu bioskopa!

Vroclav, grad koji zovu i “Venecija Poljske“, je smešten na pet reka i ima oko 220 mostova, a svi mostovi se međusobno razlikuju. Dok šetate gradom i obilazite kultna mesta, možete naići na skulpture patuljaka, kojih u Vroclavu ima negde oko 250, zbog toga ovaj grad zovu i “Svet patuljaka“. 

Iako je bio razoren tokom II Svetskog rata, Vroclav je ipak sačuvao veliki broj starih građevina. Šareni grad, grad studenata, jedan od najenergičnijih gradova Evrope, neretko ga porede sa Amsterdamom i Berlinom po intenzivnom noćnom životu. 
Veliki broj klubova, pivnica i izuzetno pristupačne cene, učiniće vašu Novu godinu nezaboravnom. Doživite spektakularno novogodišnje veče na glavnom gradskom trgu ili uz organizovan doček u nekom od najboljih klubova Vroclava.

Program putovanja možete pogledati ovde. 
Repertoar bioskopa Vilin Grad pogledajte ovde. 

Pobednik konkursa biće samo osoba koja je ispunila  sve navedene uslove:

  • da je pogledala film u bioskopu Vilin Grad u periodu od 27. novembra do 24. decembra,
  • da je popunila kupon koji je dobila uz kupljenu ulaznicu,
  • da je kupon sa njegovim/njenim podacima izvučen na javnom izvlačenju 25. decembra, 
  • da su svi odgovori na kuponu tačni,
  • da su kontakt podaci potpuni.

Pravo učešća imaju osobe starije od 18. godina.

Nepotpune prijave neće biti važeće.