16. Kids Fest

OD 16. do 27. DECEMBRA 2020. U BIOSKOPU VILIN GRAD I U ONLINE BIOSKOPU "MOJ OFF" BIĆE ODRŽAN 16. KIDS FEST, POD SLOGANOM „FILMSKI SVET MAŠTE“.

Tradicionalni dečiji festival će se uz sve epidemiološke mere i uz ograničen broj publike u bioskopu Vilin Grad održati od 19. do 27. decembra. Projekcije će se održavati u prepodnevnim časovima, od 10h do 15h, a ljubitelji sedme umetnosti moći će da pogledaju najnovije igrane i animirane filmove za decu i mlade, sinhronizovane ili prevedene na srpski jezik. Film koji će svečano otvoriti ovogodišnju dečiju filmsku smotru je priča o istini i nadi, film reditelja Stojana Vujičića “Stela”.

O filmu:
 “Stela” je priča o nadi, ispričana kroz težak i kompleksan odnos 11-godišnjeg Nikole i njegove okoline - nakon očajničkog pokušaja da probudi pažnju svojih roditelja, Nikola beži od kuće. Pas šarplaninac Stela jedini je koji može da nađe put do njegovog srca i vrati mu veru u život.

Na repertoaru naći će se i "Jakari i veličanstveno pero", "Fantastični povratak u OZ", "Moja porodica i vuk", "Pat i Mat: Majstorske avanture", "Simonov dar", "Romin frizerski salon", "Zov divljine", "Pinokio", "Mulan" i još puno drugih filmskih avantura.


REPERTOAR